Cum ajungi la noi?

image description

Cu masina

Teritoriul Montpesa este traversat de DN2G care face legătura cu reşedinţa de judeţ, Bacău, DN12A ce realizează conexiunea cu judeţul Harghita, şi de DN12B care asigură legătura cu E574. Pe DN 2G se poate ajunge de pe drumul european E85, care face legătura între nordul şi sudul României (Suceava, Roman, Bacău, Adjud, Buzău, Urziceni, Bucureşti, Giurgiu), şi de pe d DN12A, care face legătura dintre Miercurea Ciuc şi Comăneşti. Pe DN12B se poate accede pe de E574 şi se poate ajunge la Slănic Moldova. DN12A face legătura cu un alt drum important, şi anume E578 care traversează Depresiunea Transilvaniei.

image description

Cu trenul

Teritoriul Montpesa este traversat de magistrala secundară 501 care face legătura cu judeţul Harghita si sudul ţării şi deţine staţii la Târgu Ocna, Dofteana, Dărmăneşti.

image description

Cu avionul

Aeroportul internaţional „George Enescu” din Bacău este cel mai apropiat de teritoriul Montpesa. Aflat la o distanţă de 47 km, în direcţia est, pe aeroport operează companiile aeriene Carpatair şi Blue Air. Pentru a afla orarul zborurilor, vă rugăm accesaţi http://bacauairport.ro/, sau cereţi informaţii prin telefon la nr 0040234/575.400.